Familjevänlig enplansvilla i Ödskölt!

Utgångspris 650 000 kr · Smedjevägen 27, Ödskölt
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Smedjevägen 27, där en bedårande enplansvilla med källare uppdagas bakom det vackra gärdsgårdsinspirerade staketet som ramar in tomten. Bostadshuset ligger belägen på lagom stor tomt med vackra buskar och träd som skapar en ombonad känsla och närhet till naturen återfinns endast ett stenkast bort. Likväl hittas den kommunala badplatsen endast 500 meter från fastigheten där många lekfyllda och avkopplande timmar kan spenderas med familjen. Bostaden innehar en total area om 204 kvadratmeter som bland annat inhyser minst tre sovrum, stora sällskapsytor och två badrum. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Delvis ny brädfodring 2017
  • Familjevänlig planlösning
  • 500 meter till badplats och naturen runt knuten
  • Dubbelgarage med asfalterad uppfart

Planlösning

Entréplan

Veranda – Vid beträdande av bostaden nås inledningsvis en inbyggd veranda som med fördel kan möbleras samt agera förvaringsutrymme för ytterkläder och skor. Rummet är inrett med träpanel på väggar och tak samt trägolv och inhyser flertalet fönster som bjuder på gott ljusinsläpp.

Hall – Innanför verandan beträds en luftig hall med central belägenhet i bostaden, vilken även leder vidare till samtliga rum på entréplan. Hallen är inredd med praktisk plastmatta, tapeter med vackert blommönster och vita skivor i tak. I rummet återfinns även trappan som leder vidare ner till källarplan samt ett platsbyggt skåp för extra förvaringsmöjlighet invid det gedigna valvet in till vardagsrummet.

Kök – Beläget på hallens högra hand hittas ett mycket rymligt kök med gott om plats för matgrupp där familjen kan samlas. Köket innehar god förvaring i flertalet skåp och lådor samt inhyser kylskåp och frysskåp i fullhöjd, diskmaskin, spis och köksfläkt – alla av märket Electrolux. Rummet är praktiskt inrett med terracottafärgad klinkers med behaglig elgolvvärme för frusna fötter, mönstrade tapeter som kombineras med bröstpanel i trä, vitt kakel bakom arbetsytorna och träpanel i tak.

Vardagsrum – Med belägenhet rakt fram från hallen återfinns ett spatiöst vardagsrum med mycket god plats för såväl soffa som matgrupp. Här kan det större sällskapet samlas och tillsammans avnjuta en god bit mat eller koppla av framför en film. Rummet är inrett med parkettgolv, laxrosa tapeter och träpanel i tak och via de stora fönstren i norr sprids behagligt dagsljus till utrymmet. Vidare från vardagsrummet nås även en trevlig altan med skyddande tak med en vy över trädgården.

Sovrum – Vidare mot bostadens västra del hittas tre sovrum. Det första är inrett med beige plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak och erbjuder gott om plats för såväl säng som skrivbord eller förvaringsmöblemang.

Badrum – Ett större badrum med möjlighet till tvätt av både kropp och kläder. Rummet är inrett med våtrumsmatta på golv som kombineras med våtrumstapet i matchande nyans. Badrummet inhyser tvättmaskin, torktumlare, toalett och handfat samt ett badkar där långa bad i stilla ro kan avnjutas.

Sovrum – I direkt anslutning till tidigare nämnt utrymme återfinns bostadens andra sovrum. Även detta erbjuder mycket god möblerbarhet och plats för såväl dubbelsäng som övrigt önskvärt möblemang. Sovrummet är inrett med ljus plastmatta, beigea tapeter och vita skivor i tak samt innehar en garderob med belägenhet bakom dörren.

Sovrum – Mycket vidsträckt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Rummet är praktiskt inrett med garderober längsmed hela långsidan där var sak kan få sin plats. Sovrummet har inretts likt tidigare nämnda sovrum med ljus plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak. Från sovrummet kan en egen liten altan beträdas där möjligheten finns att starta dagen i stillhet med en rykande kopp kaffe.

 

Källarplan

Gillestuga – Vidare ner för trappan nås en mycket rymlig gillestuga. Rummet är ljust och trevligt inrett med beige heltäckningsmatta, vita tapeter med diskret mönster och träpanel i tak. Här finns gott om plats att inhysa såväl ungdomar som gym eller kontor, endast fantasin sätter gränser. 

Rum – Med vidare steg nås ytterligare ett rum vilket är försett med braskamin. Denna är ej inkopplad, men kan sprida värme från fantastiskt härliga brasor om den tas i bruk. Rummet är inrett likt tidigare nämnt rum med beige heltäckningsmatta, vita tapeter med diskret mönster och träpanel i tak.

Förråd – Ett mycket yteffektivt förrådsutrymme med stora förvaringsmöjligheter på öppna hyllplan. Rummet är inrett med en mycket vacker tapet i retrostil som ger rummet en härlig charm!

Badrum – Mycket rymligt badrum med gott ljusinsläpp. Rummet är inrett med mönstrade våtrumstapeter med matchande våtrumsmatta och inhyser toalett, handfat samt dusch med frostad duschvägg. Badrummet är försett med mekanisk frånluftsventilation.

Tvättstuga – Vidare återfinns en tvättstuga inredd med betonggolv, vitmålade väggar och vita skivor i tak som inhyser bostadens varmvattenberedare à 200 liter.

Hobbyrum – Här erbjuds ett tilltänkt hobbyrum som är under konstruktion. Rummet är i nuläget inrett med betonggolv, murade väggar och reglat tak och är därmed är redo för möjligheten att sätta egen prägel på utrymmet.

Övriga byggnader

Dubbelgarage – Med direkt anslutning till bostadshuset återfinns ett stort dubbelgarage. Utbyggnaden är uppförd på betongplatta och är oisolerad. Invid garaget återfinns en stor asfalterad uppfart där utrymme finns för flertalet bilar att parkera.

Renoveringar

Under 2017 brädfodrades bostaden om på tre av fyra sidor samt målades om.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte.

Markis – Eldriven markis finns med är ej inkopplad.

Skorsten – Skorsten finns till kaminen på källarplan som ej ännu installerats.

Fiber – Fiber finns draget till tomtgräns (ej inkopplat) och fastigheten ligger inom Ödskölts Fiberförenings område.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors ASKETVETEN GA:1
fnr_140704162

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
82
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
643000 kr
Tomt
140000 kr
Totalt
783000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
550000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el

Renhållning avser årsavgfiten, 76 kr per tömning tillkommer. En äldre person har bott ensamt i huset och haft en lägre temperatur i flera rum. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5 873 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1333 kr/månad
Vatten/Avlopp
394 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
292 kr/månad
Total driftskostnad
2102 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Smedjevägen 27, Ödskölt

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.