Charmig hyresfastighet i närheten av Bengtsfors centrum!

Utgångspris 895 000 kr · Kunghällsvägen 22, Bengtsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
675 000 kr - Budgivare 3

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Charmig hyresfastighet från 1940 vackert belägen med närhet till Bengtsfors centrum, fotbollsplan och strövområden. Fastigheten inkluderar två attraktiva lägenheter med totalt 278 m2 uthyrbaryta inklusive en lägenhet i markplan (3 rok) och en lägenhet försedd med två våningsplan (5 rok). Vackra trägolv finns i ett flertal rum i hela huset vilket lämnar ett stilrent och klassiskt intryck och varje lägenhet smyckras med en murad öppen spis. Rummen är spatiösa och känns luftiga tack vare den generösa takhöjden och många stora fönster mot alla väderstreck. Generösa förvaringsytor finns i den gedigna källaren. Huset ligger på en stor och solig tomt med äppleträd och pampiga rododendronbuskar.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Gediget hus i 3 plan + källare
  • 2 stycken uthyrbara lägenheter
  • Gångavstånd till centrala Bengtsfors
  • Modern vedpanna med 1500 l ak. tankar

Nedre Lägenhet

Hall– Ljus fräsch hall med elegant välvårdat trägolv som återkommer i ett flertal rum i lägenheten.

Hallen är även utrustad med en hallmöbel i eleganta design som ger ett raffinerat uttryck och som sätter tonen direkt i hallen.

Sovrum– Mysigt sovrum i varma toner med fönster mot fastighetens södra gavel. Rummet är inrett med tapetserade väggar i en dov gul kulör, välvårdat trägolv samt vitmålat tak. Rummet är även försett med en garderob.

Vardagsrum- Ljust ochluftigt vardagsrum med utgång till en härlig balkong i söderläge med tak samt en dekorativ öppen spis. Inredningen består av vita tapetserade väggar, plastmatta på golvet samt vitmålat tak.

Kök– Rymligt kök i 50-talsstil med praktiska förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor.  Köksinredningen består av släta köksluckor i blå kulör med dekorativa retrobeslag. Väggarna är beklädda med vita tapeter, taket av vita skivor och på golvet ligger en plastmatta. Vitvarorna består av spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Köket är även utrustat med ett rymligt skafferi med inbyggda hyllor.

Badrum- Badrum försett med dusch, toalettstol, tvättmaskin samt handfat. Badrummet är inrett med våtrumstapeter, våtrumsmatta på golvet och vitmålat tak.

Sovrum– Sovrum inrett med målade vävtapeter i blå kulör, vackert trägolv samt vitmålat tak. Rummet är även försett med en garderob.

Övre Lägenhet

Stor rymlig lägenhet i två plan med balkonger i öster och i söder. Lägenheten består av 5 RoK fördelat på 2 våningsplan samt ett stort kök och två stora möblerbara hyllutrymmen.

Entréplan

Hall–Rymlig ljus hall med generöst ljusinsläpp från de fönsterpartierna i nordost. Hallen ansluter till planets samtliga rum samt utgången till den härliga balkongen. Här finns även en trappa som leder upp till lägenhetens andra våning.  Hallen är inredd med laminatgolv, ljusa tapeter på väggarna samt vita skivor i tak.

Vardagsrum – Öppet och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från söder som skapar en känsla av extra rymd. Rummet är försett med utgång till en härlig balkong i söderläge samt en dekorativ öppen spis. Inredningen består av ljusa tapeter på väggarna, exklusiv fiskbensparkett på golvet samt vitmålat tak.

Kök– Stort, genomtänkt kök där en inbyggd skåpsektion med vitrindel avdelar köksdelen från en rymlig matsalsdel. Köksinredningen består av skåpsektioner med dekorativa mörka köksluckor. Väggarna är beklädda med ljusa mönstrade tapeter och ovanför köksbänkarna sitter kakelplattor. Vitvarorna består av spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Köket är även utrustat med skafferi samt ett städskåp i matsalsdelen. Golvet är beklätt med plastmatta och i taket sitter vita skivor.

Sovrum – Sovrum beläget i fastighetens norra gavel med härligt ljusinsläpp från fönstren mot norra gaveln och östra fasaden.  Rummet är försett med en garderob och inrett med tapetserade väggar varav en iögonfallande fondtapet, vitmålat tak samt plastmatta på golvet.

Badrum– Badrum försett med duschkabin, toalettstol samt en stilfull grå kommod med tvättställ.  Badrummet är inrett med våtrumstapeter, våtrumsmatta på golvet och vitmålat tak.

Sovrum – Sovrum beläget i fastighetens södra del med inbyggd rymlig garderob, målade vävtapeter samt vitmålat tak.

 

Övre plan

Hall– Ljus öppen hall med snedtak samt stort takfönster för extra ljusinsläpp. Hallen ansluter till det övre planets två sovrum samt en stor vindsgarderob. På golvet ligger ett rustikt trägolv, taket består av vita skivor och väggarna är tapetserade med ljusa tapeter. Hallen är även försedd med ett praktiskt handfat.

Sovrum– Mysigt sovrum med snedtak och en stor vindsgarderob. Rummet är inrett med heltäckningsmatta, ljusa tapeter samt vita skivor i tak.

Sovrum– Sovrum beläget i södra delen av fastigheten med rustikt trägolv och dekorativt snedtak. Inredningen består av tapetserade väggar samt vita skivor i tak. 

Källare

Källarplan bestående av gjutna valv och flertal förvaringsutrymmen. På källarplan finns förråd, verkstadsutrymme, pannrum samt 2 garageutrymmen.

Garage- Praktiskt garageutrymme med golv, väggar och tak av betong.

Förrådsutrymme- Utrymme med oljetank där golv väggar och tak är av gjuten betong.

Verkstad– Praktiskt verkstadsutrymme med plats till förvaring och arbetsbänkar. Golv, väggar och tak består av gjuten betong.

Tvättstuga/skyddsrum – Praktiskt utrymme som är utrustat med tvättmaskin, tvättho samt en frysbox som följer fastigheten. Rummet har golv, väggar och tak av gjuten betong.

Hall– Hall med golv, väggar och tak i gjuten betong som är ansluten till källarens bakre ingång. 

Pannrum – Bränslerum med väggar, golv och tak i gjuten betong. Rummet är utrustat med en vedpanna från 2001 samt 2 stycken ackumulatortankar (750 liter + 750 liter) och el patron. Pannrummet har även utrymme för vedförvaring.

Garage – Garageutrymme med golv, väggar och tak av betong.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul enligt säljarens önskemål.

Fastighetsareal – Den totalla markarealen är 1770 m2 (VIMMAN 1 = 880 m2 och VIMMAN 2 = 890 m2) Fastigheterna är samtaxerade och säljs tillsamans.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
G
Prestandavärde
178
Utförd
2017-04-20
Taxeringsvärde
Byggnad
544000 kr
Tomt
211000 kr
Totalt
755000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
103900 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä/Betong
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
2 stycken oppna spisar
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Uppvärmning
Vedpanna med 2 st ackumulatortankar à 750l st.

Enbart lägenheten på andra plan har varit bebott under det senaste året. Renhållning avser årsavgiften, 69 kr + tömning tillkommer.

Värme
1500 kr/månad
El
621 kr/månad
Vatten/Avlopp
770 kr/månad
Sotning
83 kr/månad
Renhållning
75 kr/månad
Försäkring
498 kr/månad
Total driftskostnad
3547 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Kunghällsvägen 22, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.