Centralt belägen lokal i Billingsfors!

Prisidé /sista anbudsdagen 22/11-2019 200 000 kr · Stenebyvägen 4, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Prisidé 200.000kr. I anslutning till länsväg 164/172 hittas denna centralt belägna lokal vilken nu står redo att byta ägare. Här finns flera skyltfönster ut mot gatan och flera utrymmen att nyttja som lager eller kontorsrum för det verksamheten har behov av. Lokalen hittas i centrala Billingsfors endast ett stenkast från matbutik och restauranger, genomfartsleden ligger intill och möjligheterna för att locka förbipasserande kunder är stor. På källarplan hittas även en gammal chark med egen entré från gatan. Fastigheten säljs med anbudsförfarande, i anbudet ska även anges vilken typ av verksamhet som ska bedrivas i lokalen. Anbud ska lämnas senast den 22 november 2019. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Centralt läge med skyltfönster mot gatan
  • Lätt att locka förbipasserande
  • Möjlighet att nyttja som förslagsvis butik eller kontor
  • Möjlighet att inreda lägenhet på övre våningsplanet
  • Fristående förrådsbyggnad på tomten
  • Nyare luft-vattenvärmepump från Fujitsu

Planlösning

Entréplan

Hall – Via entrén belägen på byggnadens baksida beträds en större hall vilket inhyser trappan upp till övre plan. Rummet är inrett med ljus plastmatta, målade vävtapeter och vitmålat tak.

Kök – På vänster hand om hallen beträds köket. Utrymmet är utrustat med spisplattor, diskmaskin från Bosch och kylskåp från Cylinda. I övrigt erbjuds gott om förvaring i skåp och lådor samt härligt dagsljusinsläpp från mindre fönster i öst. Köket är inrett med plastmatta på golv, vitmålad vävtapet och vita skivor i tak.

Badrum – Innanför köket hittas ett lagom stort badrum inrett med halvkaklade väggar som kombineras med mönstrad tapet och vitmålat tak. Badrummet inhyser badkar, toalettstol och handfat.

Förråd – I anslutning till badrummet hittas ett praktiskt förrådsutrymme med platsbyggda hyllplan.

Rum – Ett omfångsrikt rum med skyltfönster och dörr ut mot gatan. Rummet är inrett med ljus plastmatta, vitmålade väggar med kontrasterande lila fondvägg och vita skivor i tak. Här finns många ändamålsmöjligheter med gott om utrymme för verksamhetens behov!

Rum – Innanför den stora lokalen och med direkt anslutning till hallen hittas ett mindre rum med ytterligare ett skyltfönster ut mot gatan. Rummet är inrett med ljusgrå plastmatta, vita tapeter och vita skivor i tak.

WC – Från tidigare nämnt utrymme och i anslutning till hallen hittas en större WC. Rummet är inrett med ljusgrå plastmatta, beigemålade vävtapeter och vita skivor i tak. Utrymmet är utrustat med toalettstol och handfat.

 

Övre plan

Hall – Upp för trappan möter en möblerbar hall med njutbart ljusinsläpp från två väderstreck. Rummet är stilrent inrett med ljus plastmatta, målade vävtapeter och vita skivor i tak. Från den inre hallen nås balkongen i öst där morgonsolen gör sällskap.

Kök – Innanför den inre hallen beträds det omfångsrika köket. Rummet erbjuder gott om plats för matgruppen och stora arbetsytor återfinns. Rummet är inrett med ljus plastmatta, väggar målade i en ljusgul nyans och vitmålat tak. Köket är utrustat med kylskåp från Cylinda och äldre spis från Zanussi. 

Rum – Med belägenhet innanför köket hittas ett större rum som med fördel kan nyttjas som kontor eller sovrum om övre plan byggs om till lägenhet. Rummet är inrett med ljus plastmatta, väggar målade i en ljusgul nyans samt vita skivor i tak och besmyckas med vackra bevarade spegeldörrar. Utanför det stora fönstret vilar en rofylld utsikt och rummet berikas med härligt dagsljusinsläpp.

Rum – Vidare beträds ytterligare ett omfångsrikt rum med gott om plats till konferensbordet, flera arbetsplatser eller som förslagsvis vardagsrum om övre plan byggs om till lägenhet. Rummet får ljuvligt ljusinsläpp från två större fönster i nordväst, vidare är rummet inrett med ljus plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak.

 

Vind – Ett större vindsutrymme med gott om utrymme till förvaring.

 

Källarplan

Rum – Ned för trappan beträds ett större förvaringsutrymme med vidare utgång till trädgården i norr. Rummet är inrett med betong på golv och väggar samt putstak.

Pannrum – Vidare hittas pannrummet vilket inhyser nyare luft-vattenvärmepump från Fujitsi. Vidare återfinns ett nytt expansionskärl och den gamla oljepannan har kopplats bort men är kvarvarande i utrymmet. Rummet är inrett med betong på väggar och golv samt putstak.

Gammalt kylrum – Fd. kylrum i anslutning till den gamla charken. Kylrummet är i sämre skick.

Gammal chark – Med några ytterligare steg in på källarplan beträds den gamla charken. Rummet har gott om fönster och ingång från gatan, kylrummet är inrett med rutigt klinkergolv, helkaklade väggar och trätak.

Övriga byggnader

Förråd – Fristående på tomten hittas en större förrådsbyggnad med träpanel, plåttak och trägolv. Förrådet kommer inte att tömmas utan säljs med kvarvarande inventarier.

Övriga upplysningar

Anbud – Fastigheten säljs av Bengtsfors Kommun genom anbud. Prisidén för fastigheten är 200 000 kr. I anbudet skall även anges vilken typ av verksamhet som kommer att ske i lokalerna. Anbud ska lämnas till Flinks Fastighetsförmedling, Storgatan 26B, 666 30 eller [email protected] tillhanda senast kl. 24:00 den 22 november 2019. Fastigheten säljs med fri prövningsrätt.

Verksamhet – Fastigheten bör nyttjas som förslagsvis kontor eller för handel. Det övre våningsplanet är okej att bygga om till lägenhet.

Taxering – Fastigheten är taxerad med typkod 828 (allmän byggnad som ägs av kommun) och saknas därför taxeringsvärde samt är skatte- och avgiftsfria. Typkoden kan ändras av Skatteverket när fastigheten byter ägare.

OVK – OVK kontroll för byggnaden saknas.

Byggnadsinformation – Information om uppbyggnadsår och byggnadssätt saknas.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
77
Utförd
2017-11-09
Taxeringsvärde
Byggnad
kr
Tomt
kr
Totalt
kr
Taxeringsår
2013
Taxeringskod
828
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
1
Totalt pantvärde
125000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Tvåplanshus
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Bjälklag
Trä
Fasad
Eternitplattor
Takbeklädnad
Tegelpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump

Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer. Försäkringskostanden är låg på grund av att fastigheten är kommunalt ägd. Försäkringskostnaden blir troligen högre för nästa ägare.

El
1645 kr/månad
Vatten/Avlopp
631 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
77 kr/månad
Total driftskostnad
2440 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Stenebyvägen 4, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.