Bedårande villa med stor trädgård i lugnt område!

Utgångspris 375 000 kr · Katterudsvägen 1, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Vid Katterudsvägen 1 uppdagas denna solgula villa med härlig hemtrevnad och stor karaktär. Villan ligger belägen på en omfångsrik tomt med extra obebyggt tomt om totalt 1914 kvadratmeter med stora möjligheter att skapa sin egen rofyllda oas med fruktträd, bärbuskar och odlingar som enkelt kan bevattnas med det sjövatten som finns draget till tomten. Här erbjuds en boarea om 105 kvadratmeter som disponeras på bland annat mycket vidsträckt kök, rymlig matsal och vardagsrum på entréplan samt sovrum och förvaringsutrymmen på det övre våningsplanet, wc/badrum hittas på båda plan. Runt knuten nås lugna skogsstråk för morgonpromenaden och centrala bekvämligheter hittas ett par minuters bilfärd bort. Här erbjuds alla möjligheter för ett trivsamt boende med plats till den mindre familjen, ung som gammal. Varmt välkommen på besök!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Omfångsrik trädgård med stora möjligheter
  • Närhet till skog och natur
  • Social planlösning med stora rum
  • Lugnt och trivsamt område

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i den yttre hallen där kläder och skor med enkelhet kan förvaras. Rummet är inrett med plastmatta på golv, en kombination av träpanel och medaljongtapeter på väggar samt träpanel i tak. Rummet är utrustat med en garderob och genom de två fönstren i väst bjuds härligt dagsljus in i utrymmet.

Inre hall – Med några ytterligare steg beträds den inre hallen som leder vidare till kök, badrum och matsal samt inhyser trappan till övre plan. Rummet är inrett med ljus plastmatta, ljusa strukturtapeter och träskivor i tak samt besmyckas med underbara spegeldörrar som bevarats från förr. Under trappan som leder vidare till övre plan hittas ett litet förvaringsutrymme som med fördel skulle kunna nyttjas som städskrubb.

Kök – Innanför den vackra spegeldörren gömmer sig ett omfångsrikt kök med utrymme utöver det vanliga. Förutom stora arbetsytor erbjuds mycket gott om plats för den stora matgruppen. Rummet är inrett med ljus plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak samt har en vit köksinredning med släta luckor och bänkskiva i marmorimitation. I köket hittas en trevlig vedspis som komplement till spisen från Cylinda, vedspisen måste besiktigas innan den tas i bruk. I övrigt är köket försett med kylskåp från Cylinda och frys från Deeby.

WC – Vidare tillbaka ut i hallen hittas en mindre WC inredd med plastmatta, tapetserade och målade väggar samt vitmålat tak. Utrymmet är försett med toalettstol, handfat och en varmvattenberedare om 110 liter.

Matsal – Bakom ytterligare en vacker spegeldörr uppdagas den rymliga matsalen med öppen planlösning in till vardagsrummet. Utrymmet är inrett med ljus plastmatta, beigea tapeter och vita skivor i tak och bjuds på underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Här finns gott om plats för den större matgruppen och övrigt önskvärt möblemang.

Vardagsrum – I anslutning till matsalen beträds det lika rymliga vardagsrummet. Utrymmet är inrett i stil med intilliggande matsal med ljus plastmatta, beigea tapeter och vita skivor i tak samt erbjuder gott om plats till den större soffgruppen.

 

Övre plan

Hall – Vidare från den övre hallen nås trappan som leder vidare upp till övre plan. Här hittas en mindre hall inredd med heltäckningsmatta och en kombination av ljusgult målade väggar och tapeter beklädda med vackert blommönster. Från hallen nås en rymlig vindsgarderob som löper längst hela framsidan av huset.

Rum – Det före detta köket agerar numera hall och har de vackra köksluckorna bevarade för goda förvaringsmöjligheter. Rummet är inrett med röd plastmatta, medaljongmönstrade tapeter och vitmålat tak samt leder vidare ut till balkong i norr.

Sovrum – Med vidare steg beträds ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Utrymmet är inrett med ljus plastmatta, ljusa tapeter och vitmålat tak. I rummet återfinns del av murstocken som skapar härlig karaktär till rummet.

Badrum – I hallen hittas bostadens badrum. Utrymmet är inrett med våtrumsmatta på golv, en kombination av tapeter och kakelliknande skivor väggar samt vitmålat tak. I övrigt är badrummet försett med toalettstol, handfat och duschkabin samt tvättmaskin från Ariston.

Förråd – En rymlig vindsgarderob inredd med heltäckningsmatta och grönrandiga tapeter som leder vidare längst hela baksidan av byggnaden.

 

Källarplan

Matkällare – Från baksidan av huset hittas ingång till matkällare belägen på källarplan. Utrymmet är inrett med betong på golv och väggar samt trätak.

Övriga byggnader

Fristående förråd – I norr hittas en fristående förrådsbyggnad uppförd på plintar med träfasad och plåttak vilket är uppdelat i tre förvaringsutrymmen.

Övriga upplysningar

Sjövatten – Till fastigheten finns sjövatten draget vilket för fördel kan nyttjas till trädgårdsbevattning.

Energideklaration – Fastigheten har nyttjats mindre än 25% av året och är därmed undantaget från Boverkets krav om energideklaration.

Två fastigheter – I försäljningen ingår två stycken samtaxerade fastigheter. Bengtsfors BILLINGSFORS 16:24 har en areal om 1.066 m2 och Bengtsfors BILLINGSFORS 16:22 har en areal om 848 m2.

Friskrivningsklausul Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då full kännedom om fastigheten ej erhålles.

Säljarens egna ord

Härligt nära till naturen, lätt väg att cykla o gå till affären ca 1,5km, 500m till busshållplats, lugnt område, tomt som gränsar till skogen. Stor härlig tomt.

Plats för barnens lek eller/och för bär och fruktträd. Öppet läge. 

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
179000 kr
Tomt
60000 kr
Totalt
239000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
75000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1,5 planshus
Grund
Källare/Trä
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Plåt
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el

Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer. Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Kostnaden för samfälligheten avser sjövatten, Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 1 793 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1537 kr/månad
Vatten/Avlopp
667 kr/månad
Samfällighet
29 kr/månad
Försäkring
417 kr/månad
Total driftskostnad
2650 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Katterudsvägen 1, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.