Bedårande 1,5plansvilla med centralt läge och vidsträckt sjöutsikt!

Utgångspris 835 000 kr · Karlsbergsvägen 28, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns tillfälle att förvärva en väl omhändertagen villa med härlig utsikt över Lelång. Villan erbjuder genomgående klassiska materialval i harmonisk färgsättning och är något utöver det vanliga. På entréplan återfinns bostadens sociala ytor så som kök, vardagsrum och tv-rum och sovrummen är placerade på övre plan. Vidare finns ett härligt uterum vid husets sydvästra hörn med underbar sjöutsikt i väster och utgång till uteplats. Utöver bostadshuset återfinns även en rymlig gäststuga med många användningsområden. Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Vidsträckt sjöutsikt över vackra Lelång
  • Genomgående harmoniska materialval
  • Närhet till centrum, natur och badplats
  • Godkänd öppen spis med kassett
  • Luft-vatten värmepump

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en ljus och rymlig hall med härligt ljusinsläpp! Rummet har inretts med vit panel på väggar, vitt trätak samt kontrasterande svart klinkergolv med värmande elgolvvärme.

Vardagsrum – Vidare in i bostaden nås ett stort och harmoniskt vardagsrum med ljusa materialval och en spiraltrappa som tillför extra karaktär till rummet. Väggarna innehar stilrent mönstrade tapeter i vitt och pärlemor som kombineras med ljusgrå bröstpanel, vackert trägolv och vitmålat trätak. Rummet är berikat med en öppen spis med kassett som erbjuder värmande brasor att avnjuta i stillhet och ro.

Rum – I anslutning till vardagsrum, en halvtrappa upp, nås ett rum som utmärkt kan agera exempelvis bibliotek eller tv-rum. Rummet har inretts med randiga tapeter i vitt och ljusgrått och kombineras med vackra detaljer som välarbetade lister och elementskydd.  Med en direkt utgång till uterummet kan närhet till sol och hänförande utsikt fås på sekunder.

Uterum – Under ca 2008 tillfördes denna utbyggnad som bringar många härliga soltimmar i sydvästra läge. Rummet är inrett med klinkergolv i en beige nyans, träpanel på väggar och tak målat i en ljusgrå nyans försett med infällda spotlights. I uterummet erbjuds en sjöutsikt utöver det vanliga!

Kök – Vidare till bostadens norra ände återfinns ett stort kök med plats för många. Hela sällskapet får plats kring matbordet och här kan långa middagar avnjutas i goda vänners lag. Rummet renoverades under 1999 och fick då ett gemytligt kök i trä med stilrena inbyggda vitvaror.  Alla vitvaror är genomgående från Husqvarna, köksfläkt från Thermex. Bakom köksbänken återfinns ett vitt kvadratiskt kakel och på väggar smårutiga tapeter i behaglig färgsättning samt vitmålad bröstpanel.

Tvättstuga – Anslutande från köket nås en tvättstuga med vidare ingångar till pannrum och badrum. Rummet är inrett med lättskött klinkers på golvet, bröstpanel, tapeter och vitmålat trätak. I detta utrymme återfinns 4 garderober för utmärkt förvaring samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Bad – Vidare nås ett helkaklat badrum i ljusa nyanser. Via det mindre fönstret erbjuds behagligt ljusinsläpp och rummet är försett med duschkabin, handfat och toalett.

Pannrum – Rummet har inretts med lättskötta klinkers i en klassisk beige nyans samt vitmålade väggar och tak. Utöver utmärkt förvaring i två garderober återfinns även en klädkammare med utgång. Rummet inhyser även en luft-vattenvärmepump från Thermia (2005) och arbetsbänk med skåp.

 

Övre plan

Hall – Via en utmärkande vacker spiraltrappa nås en stor möblerbar hall med stora fönster som bjuder på en otrolig sjöutsikt över vackra Lelång. Rummet är inrett med parkettgolv, vitmålade väggar och tak. Utrymmet renoverades ca 2010.

Sovrum – Ett ljust och harmoniskt sovrum med karaktäristiska snedtak och inbyggda garderober med vackra spegeldörrar. Rummet har tidigare agerat kök och den dåvarande köksbänken har bevarats och agerar numera en härlig platsbyggd skänk med förvaringsmöjligheter. Rummet renoverades i samband med angränsande hall och har inretts med trägolv, vita tapeter samt vitmålat trätak.

Rum – I anslutning till sovrummet återfinns ett större utrymme med utgång till bostadens baksida. Rummet kan med fördel inredas till walk-in-closet, sovrum eller kontor, bara fantasin sätter gränser. Rummet är inrett med plastmatta, småblommiga tapeter samt en kombination av vitmålat trätak och vita skivor.

Sovrum – Ytterligare ett rymligt sovrum med härliga snedtak och mycket förvaring erbjuds. Rummet är tapetserade med randiga tapeter med behaglig färgsättning i marin stil. Rummet har härliga detaljer som ett element i äldre stil, platsbyggd garderob samt mindre fönster med spröjs. De klassiska spegeldörrarna som är återkommande på övre plan återfinns i två exemplar i detta utrymme, både ut till hall och till tidigare nämnt rum med utgång.

Övriga byggnader

Gästhus – En rymlig tvårummare perfekt för gäster, tonåringen eller som kontor för egenföretagaren. Bygganden är uppförd på plintar, träpanel på väggar samt plåttak. På byggnadens kortsida återfinns även en praktisk vedbod. Byggnaden erbjuder ett sovrum med sjöutsikt samt ett mindre hobbyrum. Stugan erbjuder även el.

Garage – Garage nås via vita dubbeldörrar och återfinns under huset.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
107
Utförd
2018-05-04
Taxeringsvärde
Byggnad
276000 kr
Tomt
288000 kr
Totalt
564000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
400000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1,5 planshus
Grund
Torpargrund
Grundmur
Betong/Betongsten
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis med kassett
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag (Mekanisk i badrum)
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 76 kr per tömning tillkommer.

El
2075 kr/månad
Vatten/Avlopp
567 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
350 kr/månad
Total driftskostnad
3116 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Karlsbergsvägen 28, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.