Sidan Södra

Trevlig familjevilla i lugnt område på Sidan Södra!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Skolmyrsgatan 12, Bengtsfors

Utgångpris
1 300 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
885 Kvm
Biarea
16 Kvm
Boarea
144 Kvm

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga familjevilla i ett av Bengtsfors mest eftertraktade områden! Denna familjevilla vilar på en soldränkt tomt i en mycket trivsam miljö för den stora barnfamiljen som söker ett rymligt hem i fridfullt område. Den härliga tomten om 885 m2 ligger i etage och bjuder in till lek och härliga stunder under sommarsolen. Väl inne i huset väntar en modern planlösning, fördelad på två plan, fyra rymliga sovrum, och moderna sällskapsutrymmen med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Varmt välkommen till att besöka denna pärla på plats!

 • Fastigheten erbjuder

  • Bra läge på lugn gata
  • Nyare tak
  • Bra planlösning med plats till storfamilj
  • Fiber inkopplad
 • Planlösning

  ENTRÉPLAN

  Hall – Välkommen in till en gedigen hall med en modern framtoning i form av ljusa och fräscha ytskikt. Från hallen nås tre sovrum försedda med praktiska förvaringsmöjligheter, tvättstuga och badrum. Denna hall är inredd med laminatgolv i mörk ton, gråa vävtapeter, samt vitmålat tak. I utrymmet inhyses även trappan, vilken avancerar till övre plan.

  Sovrum 1 – Direkt till vänster om hallen vilar det första sovrummet med en stilren utformning och två inbyggda garderober. Rummet passar alldeles utmärkt för enkelsängen och kan med enkelhet omvandlas till en barnkammare. Rummet är inrett med stilrena tapeter i neutral ton, hasselnötsfärgat laminatgolv, samt vitmålat tak.

  Sovrum 2 – Till höger om hallen väntar ett stort sovrum med utrymme för dubbelsängen och en stor garderob med plats för kläd- och övrig förvaring. Rummet har en modern utsmyckning med gråmålade tapeter, ljust laminatgolv, samt vitmålat tak.

  Badrum – På entréplan återfinns ett mindre badrum med våtrumstapeter i ljus ton och vitmålat tak. I utrymmet inhyses handfat, toalett samt dusch med draperi i hörnet. 

  Tvättstuga – Vägg i vägg med badrummet finns en gedigen tvättstuga med plastmatta, vita tapeter, samt vitmålat tak. Utrymmet är försett med tvättho, tvättmaskin från Electrolux, samt torktumlare Electrolux. Vidare återfinns varmvattenberedare i utrymmet.

  Sovrum 3 – Sist ut på entréplan är ett stort sovrum som bjuder på ett naturligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för ett avkopplande rum med alla grunder på plats i form av ett ljust laminatgolv, randiga tapeter, och vitmålat tak.

   

  ÖVRE PLAN

  Vardagsrum – Vid slutet av trappuppgången väntar en öppen och mycket tilltalande planlösning där vardagsrummet och köket sammanvävs för att bilda en slående helhet. Tillsammans bildar de ett stort sällskapsutrymme för hela familjen. Vardagsrummet erbjuder ett grandiost ljusinsläpp som lyfter hela utrymmet. Vardagsrummet är beklätt med ett genomgående laminatgolv, målade tapeter i ljus ton som bryts upp av en stilren kakelvägg vid kaminen samt vitmålat tak. Den inbjudande kaminen kommer att bjuda på värme och förena familjen framför de mjuka lågorna under hösthimlen.

  Kök – Direkt ansluten till vardagsrummet väntar ett öppet kök med stilrena luckor och träffsäkra färgval. I köket finns välintegrerade köksluckor i beige ton som bryter upp utrymmets mörkare framtoning. Här finns målade vävtapeter i ljusgrå ton, ett genomgående laminatgolv, samt vitmålat tak. Köksutrustningen är bestående av diskmaskin från Electrolux, ugn samt fläkt från Cylinda, kylskåp och frys från Samsung. Från köket återfinns två utgångar till den härliga och soldränkta altanen, en utgång genom de mastiga glaspartierna, och en vid altandörren. Vidare erbjuder köksutrymmet plast för en mindre såväl större matgrupp.

  Sovrum – På övre plan vilar ett gediget sovrum med utgång till trädgården. Detta stora sovrum rymmer dubbelsängen och är beklätt med randiga tapeter i vit och pärlvit färgton, vitmålat tak, och ett ljust laminatgolv. Likt samtliga sovrum i huset, finns ett stort och naturligt ljusinsläpp som ger utrymmet liv och energi.

  Badrum – Till höger om trappan till övre plan finns ett badrum inrett med våtrumstapeter i himmelsblå ton och vitmålat tak. I utrymmet återfinns handfat, toalett samt dusch.

   

  ÖVRIGA UTRYMMEN

  Garage – Vid sidan av huset finns ett stort garage.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och Dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

  Larm finns och följer huset.

  Fiber är inkopplad.

  Luft-luftvärmepump ändvänds som tillskottsvärme men medför ett högt ljud och kan behöva ses över.

 • Renoveringar

  Vid sitt förvärv av fastigheten 2015 fick ägarna information att följande renoveringar hade genomförts av tidigare ägare:

  2010-2011 – Nytt tak efter brandskada.

  2013 – Installation av braskamin och skorsten.

  Ca. 2014 – Dränering och fuktisolering runt huset.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  624 000 kr
  Tomt
  116 000 kr
  Totalt
  740 000 kr
  Taxeringsår
  2018
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  6
  Totalt pantvärde
  913 400 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  62 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2021-06-30)
  Energiklass
  D
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Sutteräng
  Grund
  Grundmur
  Källare/betong
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Tegel/trä
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Svart plåt
  Eldstad
  Braskamin
  Fönster
  2+1 glas
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp
  Uppvärmning
  Oljefyllda element, luft-luft värmepump
 • Driftkostnad

  Kostnaden för uppvärmning ingår i elkostnaden. Renhållning avser årsavgiften för åretrunt boende, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5550 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  22 409 kr/år
  Vatten/Avlopp
  7 469 kr/år
  Sotning
  500 kr/år
  Renhållning
  1 076 kr/år
  Försäkring
  5 640 kr/år
  Total driftskostnad
  37 094 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Skolmyrsgatan 12, Bengtsfors

Intresseanmälan till Skolmyrsgatan 12, Bengtsfors

  500 tecken kvar


  Stephanie Brodeur Flink

  Ansvarig mäklare
  Stephanie Brodeur Flink

  Vill du veta mer om bostaden, kontakta mig via Intresseanmälan eller kontaktuppgifterna nedan.

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28 (ej sms)

  E-post: stephanie@flink.se