Billingsfors

Stor och modern villa i familjevänligt område!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Pilvägen 3, Billingsfors

Utgångpris
1 275 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
928 Kvm
Boarea
156 Kvm

På familjevänliga bostadsområdet Baståsen i Billingsfors återfinns denna ståtliga villa med en boarea på hela 156 kvadratmeter. Husets moderna framtoning fastställs genom en modern planlösning som passar den stora familjen. Här finns stora sällskapsytor såväl inomhus som ute, hela fem möjliga sovrum och badrum på varje plan! Denna fastighet erbjuder även rymlig trädgård där sommardagarna kan avnjutas med barnens lek som ljuvlig tonsättning. Huset ligger intill naturen utan insyn i trädgården och med gångavstånd till en lekplats. I väntan på en ny familj, öppnas dörrarna upp för visningar – varmt välkomna!

 • Fastigheten erbjuder

  • Stor familjevänlig villa med modern planlösning
  • Nya köksluckor och lådfronter
  • 5 möjliga sovrum med badrum på varje plan
  • Stor altan i söder och mysig trädgård utan insyn

   

 • Planlösning

  ENTRÉPLAN

  Hall – Välkommen in! Innanför dörren väntas en rymlig hall som erbjuder rikligt med förvaring av ytterkläder och skor. Hallen återfinns i mitten av entréplan och utgör en praktisk knutpunkt mellan samtliga rum på planet. Väggarna pryds av tapeter i munter färgsättning, mörkare plastmatta samt vita skivor i taket. Vidare återfinns trappan till höger om entrén, vilket avanceras till fastighetens övre plan.

  Kök – Till höger om entrén återfinns fastighetens vackra och familjevänliga kök. Den generösa ytan på 21m2 lämnar gott om plats till såväl matlagning som plats till större köksbord. Köket fick ansiktslyftning år 2019 då köksluckor och låder bytes ut mot moderna fronter med mjukstängning. Vidare finns inbyggda ugn och micro (Electrolux, 2015), häll, fläkt, diskmaskin (Whirlpool, 2011) samt kylskåp och frysskåp av märke Husqvarna. Köket inredning består av plastmatta på golvet, helkakladvägg bakom skåpen, vitmålad bröstpanel samt tapeter på väggarna och vita skivor i tak.

  Vardagsrum – De vackra dubbeldörrarna i glas välkomnar till ett livligt och modernt vardagsrum. Ett perfekt sällskapsutrymmet där hela familjen kan samlas. Från vardagsrummet återfinns dubbelaltandörrar som förenar det livliga vardagsrummet med den härliga altanen i söder och en nyare luft-luftvärmepump kan både bidra med tillskottsvärme eller svalka ner på varma sommardagar.

  Sovrum – Ett sovrum återfinns på entréplanet! Rummet är inrett med laminat, tapeter och vita skivor.

  Badrum – På entréplanet återfinns ett helkaklat badrum. Badrummet pryds av vita klinkers på golvet och mörkt kakel på väggarna. Utrymmet är välplanerat med de stilrena halvrunda duschväggarna i glas som kan fällas in mot väggen för att frigöra yta. Vidare finns elgolvvärme och mekanisk frånluftsventil som suger luften ur rummet för värmeåtervinning genom frånlufts värmepumpen.

  Tvättstuga/pannrum – Ett fräscht och modernt utrymme med klinkers i mörka nyanser på golvet och tapeter i ljusa nyanser. I rummet återfinns tvättmaskin och torktumlare av märke Samsung inköpta 2029, tvättho och frånlufts värmepump (Bosch EHP 2,0EW servad år 2018).

  Groventré – I direkt anslutning till tvättrummet återfinns en groventré med tillgång till ett stort förrådsutrymme. Hallen är inredd med klinkers i mörka nyanser som uppvärms med elgolvvärme, väggarna är tapetserade i en neutral ton och vitmålade träpaneler finns i tak.

   

  ÖVRE PLAN

  Allrum – Ett gemytligt allrum nyttjas för tillfället som ett tv-rum, där hela familjen kan samlas. Rummet är en naturlig knutpunkt mellan de sovrummen som återfinns på övre plan och erbjuder ett härligt utrymme för vila och lek. En nyare luft-luftvärmepump finns placerad i rummet och pumpens luft-conditioningsförmåga har uppskattats på varma sommardagar. Vidare återfinns ett rimligt förråd med gott om plats till exempelvis kläder, resväskor eller högtidspynt bredvid trappan.

  Sovrum – Närmaste trappan återfinns detta barnrum inrett med laminatgolv, tapeter inklusive fondvägg i en lugnande blå nyans och vita skivor i tak. Rummet är utrustat med två garderober.

  Sovrum – Nästintill liggande sovrum är inrett med laminatgolv, tapeter med lekfullt prickigt mönster och vita skivor i tak. Även här återfinns två garderober.

  Sovrum – Vid husets sydvästra hörn återfinns detta rum inrett med laminatgolv, tapeter och vita skivor i tak.

  Sovrum  – Villans största sovrum ligger i nordväst och erbjuder gott om plats till dubbelsäng. Klädförvaring finns praktiskt till hands genom öppna garderober och inredningen består av laminatgolv, tapeter på väggarna inklusive modern fondvägg och vita skivor i tak.

  Badrum – På övreplan återfinns ett fräscht badrum, vilket är inrett med våtrumstapeter och våtrumsmatta. Inredningen består av toalett, handfat och badkar.

   

  VIND

  Vind med invändigt tillkomst via taklucka i allrummet och nedfällbar stege. (Har försetts med extra väggventilation samt förlängning av badrumsventilation så att den går ut genom taket, för att motverka tidigare problem med påväxt som tidigare ägare upplyst om ska ha ägt rum för ca 10 år sedan.)

   

 • Säljarens egna ord

  Ett inbjudande och lagom stort hus för en flerbarnsfamilj med ett stort kök och vardagsrum som rymmer lagom stora sällskap. Trädgården och den stora verandan inbjuder till både lek och lata dagar i solen. Trädgården erbjuder en fantastisk variation av blomster, frukt och bär ifrån tidig Vår till Sensommar. Generellt en mycket hög trivselfaktor i ett barnvänligt och trevligt grannskap med närhet till naturen

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och Dolda fel-försäkring –  Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

  Renoveringar – 2020 – ommålning av fasad och installation av 2 st. luft-luftvärmepumpar, 2019 bytt av köksluckor och lådfronter, nyköpt tvättmaskin och torktumlare installation av 2 st. luf-luftvärmepumpor.

  Larm– Bostaden är utrustad med larm inklusive brandvarnare från Verisure. Larmet lämnas kvar vid försäljning.

  Köksmaskiner– Säljaren har upplyst om att den stora ugnen har oljud vid kylning, köksfläktens reglage är sönder och den inbyggda ugnen sitter lös.

 • Övriga bygnader

  Garage – Stort garage med indragit vatten

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  530 000 kr
  Tomt
  58 000 kr
  Totalt
  588 000 kr
  Taxeringsår
  2018
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  4
  Totalt pantvärde
  1 300 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  181 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2021-03-12)
  Energiklass
  F
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  1,5 planshus
  Grund
  Grundmur
  Torpargrund
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  2+1 glas
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
 • Driftkostnad

  Uppvärmningskostanden ingår i kostnaden för el. Renhållning avser årsavgiften, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4410 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  33 136 kr/år
  Vatten/Avlopp
  9 158 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  9 140 kr/år
  Total driftskostnad
  52 610 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Pilvägen 3, Billingsfors

Intresseanmälan till Pilvägen 3, Billingsfors

  500 tecken kvar

  Stephanie Brodeur Flink

  Ansvarig mäklare
  Stephanie Brodeur Flink

  Vill du veta mer om bostaden, kontakta mig via Intresseanmälan eller kontaktuppgifterna nedan.

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28 (ej sms)

  E-post: stephanie@flink.se