Billingsfors

Renoverad villa i lugnt område!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Sälgvägen 1, Billingsfors

Utgångpris
995 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
1031 Kvm
Biarea
89 Kvm
Boarea
91 Kvm

Varmt välkommen till Sälgvägen 1, belägen i det lunga villaområdet Baståsen i Billingsfors! Här väntar en mycket modern och stillsamt renoverad villa med vacker interiör och praktiska utrymmen som har optimerat trivseln. Bostaden består av 91 m2 i våningsplanet inklusive 3 möjliga sovrum, badrum och gäst WC, kök och vardagsrum med utbyggt uterum och renoverad källare i tillägg. Villan har renoverats löpande sedan år 2010 inklusive uppdaterade våtrum, renoverat kök och mycket trivsamt ytskick i såväl våningsplanet som i källaren. Den harmoniska trädgården är belägen till söder om villan med mycket sol, lite insyn och naturen, inklusive ett flertal naturreservat och vandringsleder, runt knuten!

 • Fastigheten erbjuder

  • Lugnt område nära natur
  • Nytt kök och badrum
  • Renoverade ytskick
  • Tillbyggt uterum i söder
 • Planlösning

  ENTRÉPLAN

  Hall – Genom ytterdörren väntar en välrenoverad hall med modern och livlig inredning! En mycket stilren hall som sätter ton med vitrandiga tapeter, ett vackert laminatgolv i ljus ton, samt vita skivor i tak. Den praktiskt belägna hallen erbjuder garderob direkt till vänster om entrén och trappa ned till källarplan direkt till höger.

  Toalett – Ett mindre och nyrenoverat toalettutrymme återfinns på entréplan med vitmålat trätak, gråmålade vävtapeter och målat golv. I utrymme finns handfat samt toalettstol.

  Badrum – På övre plan vilar ett elegant badrum i modern tappning. Badrumsutrymmet är helkaklat med stilrena färg- och interiörval, som tillsammans med spotlights och el-golvvärme kompletterar detta lyxiga utrymme. Vidare återfinns handfat, toalett och dusch i utrymmet.

  Sovrum – Vänligen beträd ett gemytligt sovrum med en ljus och stilren framtoning. Detta utrymme passar alldeles utmärkt som en mindre barnkammare eller hemmakontor. Vidare smyckas rummet med tapeter i grå ton, ett klassiskt trätak och ett fräscht laminatgolv.

  Sovrum – Ett charmigt sovrum finns behändigt i hörnet av huset. Med en vacker inramning och fräscha interiörval i form av stilrena grå tapeter, ett vackert laminatgolv, samt vita skivor i tak. Rummet erhåller otroligt mycket potential och kan med valfritt möblemang omvandlas till ett sovrum eller gästrum. Genom rummet nås även vindsluckan!

  Klädkammare – Längts in i hallen återfinns en praktisk klädkammare med gediget utrymme för klädförvaring.

  Sovrum – Det största sovrummet i bostaden erbjuder en harmonisk framtoning och plats för dubbelsängen! Den harmoniska framtoningen utgörs av randiga tapeter, vackert laminatgolv, samt vita skivor i tak. Genom fönstret i det vackert utsmyckade sovrummet finns ett vackert ljusinsläpp, samt en överblick över den harmoniska omgivningen.

  Kök – I huset vilar ett mycket charmigt kök med noggranna materialval och lyxig inramning. Ett komplett kök, vilket inhyser inbyggd ugn samt mikrovågsugn, häll, fläkt, inbyggt kylskåp och frys, samt integrerad diskmaskin. Utrymmet besmyckas av ett ljust laminatgolv, randiga tapeter i kombination med vitt kakel vid kökspartierna, samt vita skivor i tak. Vidare finns plats för en mindre matgrupp i köket.  

  Matsal/vardagsrum – I direkt anslutning till köket nås ett stort utrymme, vilket har nyttjats som matsal samt vardagsrum. Genom de mastiga fönsterpartierna i syd får rummet ett naturligt ljusinsläpp som livar upp utrymmet och ger det andrum. Grunderna för ett perfekt vardagsrum och matsal finns på plats i form av genomgående laminatgolv, vita tapeter, samt vita skivor i tak. Vidare erbjuder rummet tillgång till ett gemytligt uterum.

  Uterum – Välkommen ut till ett vackert uterum med runtgående glaspartier och sol hela dagen! Ett gemytligt utrymme som kommer att tillföra med många minnesvärda stunder för hela familjen under sommarhimlens ljus.

   

  KÄLLARPLAN

  Hall – Från trappan i hallen på övre plan nås ett delvist beklätt källarplan med praktiska utrymmen. Först ut är en hall med klinkergolv, tapeter, samt klassiskt trätak. En smidig hall som förenar samtliga utrymme på källarplan.

  Tvättstuga – Här finns en renoverad tvättstuga, vilken inhyser tvättmaskin från Gorenje och centraldammsugaren. Rummet är inrett med klinkergolv, vitmålade väggar, och vita skivor i tak. Vidare återfinns tvättho samt vattenmätare i utrymmet.

  Gillestuga – En mycket trevlig gillestuga med allt som kan önskas vilar i källarplanet. I utrymmet finns en godkänd kamin, som kommer att öka mysfaktorn till skyarna. Här finns utrymme för soff- och matgrupp. Utrymmet är inrett med en plastmatta, tapeter, samt trätak.

  Förråd – Flera gedigna förrådsutrymmen, varav ett med utgång, återfinns med betonggrund med gediget utrymme för förvaring.

  Sovrum – Ett charmigt sovrum med plats för dubbelsängen återfinns i källaren, vilket besmyckas av målade väggar i neutral ton, klinkergolv, samt ett klassiskt trätak.

 • Renoveringar

  1990 – Nytt tak (ny papp och plåt)

  2005 – Uterum byggt

  2010 – Fasad och fönster målat, byte av altandörr och entrédörr, renovering av badrum, renovering av toalett, tvättstugan byggt i källaren (flyttat från övre plan) och dränering/installation av platonmatta på framsidan (nordvästra hörn).

  2015 – Renovering av kök.

  2021 – Slamsugning och spolning av avloppet.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och dolda fel försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Brandskyddskontroll – Brandskyddskontroll är utförd av sotaren 2020-05-12 utan noteringar som föranleder vidare utredning. Avvikelse finns att sotlucka i botten av rökkanalen utomhus är bristfällig.

  Fiber – Fiber finns i området. Enligt Bengtsfors Energi kan fastigheten anslutas till fiber för 18.000 kr + kostnad för grävning.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  342 000 kr
  Tomt
  60 000 kr
  Totalt
  402 000 kr
  Taxeringsår
  2018
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  6
  Totalt pantvärde
  608 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  129 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2021-06-04)
  Energiklass
  F
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä
  Takbeklädnad
  Plåttak
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  2-glas
  Ventilation
  Självrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp
  Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Driftkostnad

  Renhållning avser årsavgiften, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3015 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  20 000 kr/år
  Vatten/Avlopp
  8 000 kr/år
  Sotning
  600 kr/år
  Renhållning
  1 076 kr/år
  Försäkring
  4 800 kr/år
  Total driftskostnad
  34 476 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Sälgvägen 1, Billingsfors

Intresseanmälan till Sälgvägen 1, Billingsfors

  500 tecken kvar


  Stephanie Brodeur Flink

  Ansvarig mäklare
  Stephanie Brodeur Flink

  Vill du veta mer om bostaden, kontakta mig via Intresseanmälan eller kontaktuppgifterna nedan.

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28 (ej sms)

  E-post: stephanie@flink.se