Billingsfors

Gemytlig villa på solig tomt!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Ringvägen 12, Billingsfors

Utgångpris
450 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
752 Kvm
Biarea
72 Kvm
Boarea
73 Kvm

Denna charmiga villa ligger centralt i Billingsfors på en mycket solig och trivsamt tomt med närhet till såväl vattendrag som service och naturstroke. Villans 72 m2 uppdelas i kök, vardagsrum, två sovrum och badrum i traditionell 60-tals planlösning. Här finns flera vackra bevarade detaljer från 60-talet, samtidigt som köket har fått en mycket fräscht ansiktslyft i form ny inredning i klassiskt vit, kaklade väggar och nya vitvaror. Ytterligare 72 m2 finns att disponera i källarplan och en härlig altan med tak i öster ger tillgång till den stora gräsmattan med lummiga buskar, äpple- och körsbärsträd samt fina blomarter inklusive blå iris och väldoftande syrener.

 • Fastigheten erbjuder

  • Lagom stor vill på solig tomt
  • Renoverat kök
  • Sjövatten
  • Altan med tak
 • Planlösning

  ENTRÉPLAN

  Hall – Välkommen in till enkelt utformad hall fylld med potential! Ett utrymme för plats för både ytterkläderna och mindre förvaring i form av garderob. Detta ljusa och praktiska utrymme utgörs av en fräsch plastmatta, vitmålade tapeter, samt vitmålat tak.

  Kök – Med korta steg från hallen nås ett klassiskt kök med en modern framtoning i form av vita köksluckor och vitvaror i nyare modell. Köket besmyckas av en stilren plastmatta, tapeter i neutral ton i kombination med vitt kakel vid kökspartierna, samt vitmålat tak. Vidare är köket utrustat med spis från Husqvarna (2020), diskmaskin från Grundig (2018), fläkt från Franke (2020), samt kylskåp och frys från Bosch. I köket finns även utrymme för en mindre matgrupp för hela familjen.

  Vardagsrum – Angränsande till köket vilar ett spatiöst vardagsrum med ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Vardagsrummet besmyckas av ett vackert parkettgolv, tapeter i neutral ton, och vitmålat tak. Vidare erbjuder vardagsrummet tillgång till en gemytlig altan med plasttak. 

  Sovrum – Här väntar ett sovrum med plats för avkoppling och vila. Genom det välplacerade fönstret väntar solens varma strålar som ger rummet liv och energi. Detta gemytliga sovrum besmyckas av en plastmatta i ljusgrå ton, vita tapeter, samt vitmålat tak. Vidare återfinns goda förvaringsmöjligheter i rummet i form av en garderob, som kommer att förenkla kläd- samt övrig förvaring.

  Sovrum – Bostadens andra sovrum erhåller samma karaktärsdrag som sitt grannrum, med plastmatta i ljus ton, vita tapeter samt vitmålat tak som utgör grunden för ett behagligt sovrum.

  Badrum – Genom hallen nås ett badrum, vilket är inrett med våtrumstapeter i grön ton. I utrymmet inhyses toalett, handfat, och dusch.  

  KÄLLARE

  Hall – Nedanför källartrappan väntar en stor hall inrett med plastmatta på golvet och vitmålade väggar och tak. Skrubb med plats till förvaring finns under trappan. Frysboxen som finns i utrymmet lämnas kvar vid försäljning.

  Förråd och separat matkällare finns i anslutning till hallen och erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

  Tvättstuga – Bostadens tvättstuga är utrustad med tvättmaskin av märket Elektrohelius (ca 10 år), badkar och tvättho. Utrymmet har betonggolv, betongväggar målad i uppiggande orangekulör och vitmålat betongtak.

  Pannrum – Pannrummet är utrustat med oljepanna med elpatron av märke Nibe City (år 1997), oljetank och utgång till trädgården. Även detta utrymme har golv, väggar och tak av betong.

  Garage – Garaget nås utifrån bostaden är erbjuder plats till en bil. Här finns både vatten och belysning. Utanför garaget finns en stor och praktisk grusinfart med plats till parkering.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och dolda fel försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

  Sjövatten finns.

 • Säljarens egna ord

  Trevligt och mysigt hus med fin tomt. Här kan man ordna grönsakslands och jordgubbsland, göra blomrabatter, avnjuta frukosten på solig altan och lyssna till fågelkvitter. Njut av kvällskaffet i solnedgången. Lugnt och trivsamt!

 • Servitut

  Avtalsservitut, Last
  1, 1960-08-17

  Avtalsservitut villa mm, Last
  15-IM6-60/888 – 1, 2003-06-12

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  189 000 kr
  Tomt
  56 000 kr
  Totalt
  245 000 kr
  Taxeringsår
  2018
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  7
  Totalt pantvärde
  300 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  211 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2021-06-02)
  Energiklass
  G
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Oljepanna
 • Driftkostnad

  Kostnad för värme avser olje. El avser hushållsel och uppvärmning med elpatron (9000 kWh/år). Kostnaden för samfällighet aver sjövatten. Renhållning avser årsavgiften, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 1838 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  Värme
  15 000 kr/år
  El
  15 000 kr/år
  Vatten/Avlopp
  8 000 kr/år
  Sotning
  700 kr/år
  Samfällighet
  200 kr/år
  Renhållning
  1 076 kr/år
  Försäkring
  4 081 kr/år
  Total driftskostnad
  44 057 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Ringvägen 12, Billingsfors

Intresseanmälan till Ringvägen 12, Billingsfors

  500 tecken kvar


  Stephanie Brodeur Flink

  Ansvarig mäklare
  Stephanie Brodeur Flink

  Vill du veta mer om bostaden, kontakta mig via Intresseanmälan eller kontaktuppgifterna nedan.

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28 (ej sms)

  E-post: stephanie@flink.se