Eftertraktad tomt nära natur och sjön Lelång!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Kronvägen 12, Gustavsfors

Utgångpris
200 000 kr
Antal rum
Tomtarea
1320 Kvm

Belägen I Dalslands nordligaste horn, inbäddad mellan sjön Lelång, Dalslands kanal och gränsen till Värmland, ligger mysiga Gustavsfors. Det är inte svårt att förstå varför det ljuvliga samhället fylls med liv och rörelse under sommarhalvåret. Området erbjuder allt som friluftsentusiaster kan önska sig – från båt och paddlingsmöjligheter till vandring, löpning och mysiga restaurang/handel. Byn, med anor sedan 1740-talet, är även hem till mer än 100 permanentboende personer som trivs bra i lugnet – borta från storstadsstressen men ändå inom pendelavstånd till Bengtsfors och Årjäng.
Nu finns möjligheten att köpa en villatomt på 1320 m2, mitt i samhället dock med närhet till lummiga skogspartier och bara ca 250 meter från badplats vid sjön Lelång. Tomten ligger i ett detaljplanerat område med bilväg fram och möjlighet att ansluta sig till det kommunala vatten- och avloppsnätet. Enligt gällande detaljplan får tomten bebyggas med enplanshus för fritids- eller permanentboende.

 • Övriga upplysningar

  Fiber finns i området men är inte ansluten till fastigheten. Enligt Bengtsfors kommun kan anslutning till fiber bli aktuell om tillräckligt många i området är intresserade av att ansluta sig.

  Elanslutning – El-nätet ägs av Vattenfall. Information om ny anslutning inklusive schablonpriser finns på www.vattenfalleldistribution.se

  Vatten/avlopp – Det finns kommunalt vatten- och avloppsnät samt ombesörjning av spillvatten i området. Enligt samtal med Bengtsfors kommun är anslutningsavgiften för vatten/avlopp/spillvatten 110.723 kr enligt moms. Spillvatten är valfritt. Kostnaden för inkoppling av vatten och avlopp (utan spillvatten) är ca 93.000 kr enligt 2021 års taxa. Information och priser för anslutning till vatten/avlopp finns på www.bengtsfors.se

  Hustyp och modellGällande detaljplan tillåter byggnation av enplanshus. Fastigheten är inte ansluten till en husleverantör utan köparen har möjlighet att välja husleverantör. Inget ”byggtvång” finns.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Tomt
  142 000 kr
  Totalt
  142 000 kr
  Taxeringsår
  2018
  Taxeringskod
  210

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  0
 • Energi

 • Byggnadssätt

 • Driftkostnad

  Den årliga fastighetsskatten är 1.420 m2 och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  Total driftskostnad
  0 kr/år

Planlösning

Bilder

Karta

Kronvägen 12, Gustavsfors

Intresseanmälan till Kronvägen 12, Gustavsfors

  500 tecken kvar

  Stephanie Brodeur Flink
  Ansvarig mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Vill du veta mer om bostaden, kontakta mig via Intresseanmälan eller kontaktuppgifterna nedan.

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28 (ej sms)

  E-post: [email protected]