Billingsfors

60-talsvilla med bergvärme och stor hemtrevnad!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Katterudsvägen 4, Billingsfors

Utgångpris
495 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
853 Kvm
Biarea
84 Kvm
Boarea
84 Kvm

Med välplanerade ytor erbjöds här en välskött villa med härliga 60-talsinflusenser, hemtrevnad och charm! Fastigheten ligger i utkanten av Billingsfors och har lagom stor boyta om 84 m2 med lika stor källare. Villan är försedd med betongtegeltak (tvättat och behandlat 2021), bergvärme och 3-glas fönster. Vidare finns sjövatten, inkopplad fiber och slingar till robotgräsklippare. Vid sidan av villan finns ett vidbyggt garage och en mysig friggebod ger möjlighet till extra sängplatser vid besök. Varmt välkomna på visning för att uppleva allt Katterudsvägen 4 har att erbjuda!

 • Fastigheten erbjuder

  • Bergvärme
  • Tidstypiskt 60-tals hus
  • Fiber inkopplad
  • Sjöbevattning finns
 • Planlösning

  ENTRÉPLAN

  Hall – Välkommen in i denna tidstypiska 60-talsvilla med väldisponerade ytor. Först ut väntar en mindre hall med tydlig karaktär och goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk garderob placerad i utrymmet. Den tydliga karaktären definieras av tapeter i ljusa toner, ett ljust genomgående laminatgolv och vita skivor i tak.

  Sovrum – Till vänster om hallen finns ett gemytligt sovrum med lugnande nyanser. Sovrummet erbjuder ett naturligt ljusinsläpp som kompletterar den rustika inredningen i form av ljus linoleum matta, grå tapeter, samt vita skivor i tak mycket väl. Här finns plats för både enkelsängen och skrivbord. 

  Sovrum – Vägg i vägg med det första sovrummet finns ett ännu större sovrum beläget. Här finns det plats för dubbelsängen och rikligt med förvaringsutrymmen i form av tre inbyggda garderober. Rummet är inrett med ett ljust laminatgolv, charmiga tapeter i beige ton och diskreta mönster, samt vita skivor i tak. Likt grannrummet erbjuder även detta sovrum ett ljust och behagligt ljusinsläpp som förhöjer inredningen.

  Badrum – Ett mycket färgglatt badrum med eleganta svarta mosaikklinkers på golvet, och röda Perstorpsskivor på väggarna. Vidare finns toalett, handfat och duschkabin i utrymmet.

  Kök – Belägen till höger om entréhallen finns ett äldre kök en charmig inredning och rejält med potential! Inredningen är bestående av mörkgrön plastmatta och tapeter i kombination med svarta Perstorpsskivor vid kökspartierna. Vitvarorna utgörs av spis från Elvita, fläkt från Cylinda, samt kylskåp och frys. I övrigt har utrymmet bytt köksluckorna men behållit stommen.

  Vardagsrum – Genom både hallen och köket nås det stora vardagsrummet. Med plats för såväl matgrupp och soffgrupp kan vardagsrummet utformats till ett fantastiskt sällskapsutrymme. Rummets inredning är bestående av eleganta tapeter med vackra mönster i guld och vit ton, tidlöst parkettgolv, samt vitmålat tak. Vidare finns tillgång till den soliga balkongen som beskådar morgon- och kvällssol. I övrigt finns en öppen eldstad som behöver besiktas innan den tas i bruk.

   

  KÄLLARPLAN

  Hall – Källarplanen består till stor del av betongytskikt. Hallen är inredd med grönmålade panaler på väggen, samt betonggolv.

  Pannrum/verkstad – Ett utrymme som inhyser bergvärmepumpen och som har nyttjats som en verkstad. Rummets ytskikt utgörs av betong, varav väggen är målad i mintgrön ton.  

  Tvättstuga – Tvättstugan är inredd med målade betongytskikt, och inhyser tvättmaskin från Bosch, tvättho, samt duschkabin. I övrigt finns en vedspis som behöver besiktas innan den tas i bruk.

  Förrådsrum – I anslutning till tvättstugan finns ett förrådsrum med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även proppskåpet och fiberinstallation. I övrigt finns en utgång i utrymmet.

  Toalett – Ett toalettutrymme inrett med plastmatta samt vitmålade betongväggar. Toalett och handfat i utrymmet.

  Matkällare

  Hobbyrum – Ett färgsprakande hobbyrum med orangea tapeter på väggarna, mörkgrön plastmatta, samt valv i tak. I anslutning till utrymmet finns ett förråd med frysbox (som lämnas kvar).

 • Övriga byggnader

  Fristående garage – Garaget byggdes senare än huset och har betongmur med asfalterat golv, trästomme och plåttak. El finns inkopplad till garaget.

  Friggebod/gäststuga

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och Dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Fiber finns inkopplad.

  Gräsklippare – De installerade slingarna till robotgräsklippare följer huset. (Robotgräsklipparen lämnas inte kvar.)

  Sjövatten finns.

  Larm – Larms finns i huset och lämnas kvar men serviceavtal finns inte.

  Eldstad – Den öppna spisen i vardagsrummet har inte använts på många år och behöver provtryckas innan den kan tas i bruk.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

  Inventering Steneby sockeln – Fastigheten ingår i en kulturinventering som har gjorts i området. Se bifogad dokument.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  229 000 kr
  Tomt
  57 000 kr
  Totalt
  286 000 kr
  Taxeringsår
  2018
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  5
  Totalt pantvärde
  150 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  70 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2021-10-05)
  Energiklass
  C
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Tegel
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Bergvärme
 • Driftkostnad

  Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Kostnaden för samfällighet aver sjövatten. Renhållning avser årsavgiften, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2145 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  18 302 kr/år
  Vatten/Avlopp
  6 800 kr/år
  Renhållning
  1 076 kr/år
  Försäkring
  3 344 kr/år
  Övrigt
  350 kr/år
  Total driftskostnad
  29 872 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Katterudsvägen 4, Billingsfors

Intresseanmälan till Katterudsvägen 4, Billingsfors

  500 tecken kvar

  Stephanie Brodeur Flink
  Ansvarig mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Vill du veta mer om bostaden, kontakta mig via Intresseanmälan eller kontaktuppgifterna nedan.

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28 (ej sms)

  E-post: [email protected]